Cele mai frumoase plaje din Europa unde trebuie să ajungi vara asta

0

Probabil că atunci când îți imaginezi vacanța prin Europa ai în minte muzee, clădiri vechi, restaurante pe care nu trebuie să le ratezi sau tot felul de atracții de experimentat. Da, poți să le faci pe toate astea, dar nu ar strica și niște relaxare pe plajă. Unele dintre cele mai frumoase destinații din Europa se află la malul mării și există mii de plaje pe tot continentul, de la unele complet izolate la plaje perfecte pentru surf. Iată câteva dintre ele:

La Concha (San Sebastian, Spania)

Comparată cu alte plaje superbe din Spania, La Concha nu se evidențiază în vreun fel anume. Apa este puțin adâncă, astfel încât copiii se pot bălăci în voie, este ferită de briză, iar valurile sunt blânde. Atu-ul ei este orașul din spate: San Sebastian este un oraș incredibil, cunoscut pentru experiențele culinare. Aici vei găsi mai multe restaurante cu stele Michelin decât oriunde în lume.

Porthcurno (Cornwall, Marea Britanie)

S-ar putea să nu te gândești la Marea Britanie ca pe o destinație unde să te duci să stai la mare și în general, ai avea dreptate. În regiunea cea mai sud-vestică a Angliei vei da peste plaja Porthcurno, un loc unde marea albastru-verzuie te va trimite cu gândul la Caraibe. Nu rata nici teatrul Minack, o arenă în aer liber sculptată în stâncă, sau Muzeul Telegrafului. Te poți refugia acolo dacă vremea îți va rezerva surprize.

Comporta (Alentejo, Portugalia)

Turiștii care ajung în Portugalia se opresc în Lisabona, în Porto sau în regiunea Algarve. Dar ce nu știu mulți străini este că cea mai frumoasă plajă este Comporta, întinsă pe 11 kilometri și aflată la o oră distanță de Lisabona. Celebrități precum Madonna, Phillipe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.