Cele mai bune site-uri, aplicații și conturi de Instagram pentru moda vintage

0

Când vine vorba de moda vintage, sursele sunt practic nelimitate, mai ales în epoca noastră, când ai acces la orice magazin vintage din orice colț al lumii sau ești la un download sau o atingere de buton distanță de aplicații sau conturi de Instagram dedicate. Tocmai de aceea am decis să îți fac cunoștință cu acele site-uri, conturi de social media sau aplicații cu care fie am interacționat personal sau chiar am fost în acele magazine, putând așa să îți ofer un feedback real.

Când vine vorba de magazinele vintage din România și mai exact din București, preferatele mele sunt Greatest Hits, Electra Store sau Consignația 7, toate acestea având și spații fizice în care te poți rătăci pentru a descoperi tot felul de comori ascunse. Evident, și conturile lor de Instagram îți dau la dispoziție oricând. O altă sursă de moda vintage locală este Glam Slam Vintage, care funcționează strict online, însă și aici un mesaj privat te poate scuti de taxele poștale.

Dacă ești în căutarea unor piese de designer, atunci Dwome Store poate fi o variantă perfectă pentru tine, care funcționează ca un reseller de piese clasice și unde vei găsi mereu ceva care să îți atragă atenția.

Pentru cine preferă mediul online în ceea ce privește cumpărăturile vintage, opțiunile sunt practic nelimitate.

Sursele mele preferate sunt Vestiarie Collective, care are probabil una dintre cele mai mari selecții și unde poți găsi orice, de la ceasuri și bijuterii până la acele piese rare care între timp au atins statutul de piese-cult. Ce îmi place la acest site care are și aplicație este că toate produsele trec printr-un control de calitate, tocmai pentru a nu avea nicio…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.