Cele mai bune filme fantasy ale anului 2019 despre care nimeni nu vorbește, dar pe care trebuie să le vezi

0

Filmele fantasy au ajuns să fie extrem repede apreciate de către publicul larg, mai cu seamă că unele dintre ele au fost incluse în topurile celor mai vizionate filme. Fie că vorbim de filme precum Avengers: Endgame, Captain Marvel, Spider-Man: Far From Home, toate aceste filme au povești interesante și menite să îți capteze atenția.

Uneori, avem nevoie de momente pentru a ieși din rutina în care ne desfășurăm viața, astfel că aceste filme fantasy sunt potrivite dacă vrei să te relaxezi și să vezi cum lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată:

1. Aniara

Filmul Aniara spune povestea unui grup de pasageri de pe o navă spațială, numită Aniara. Filmul are la bază o poveste de ficțiune din anul 1956, scrisă de Harry Martison și care se axează pe capacitatea oamenilor de a distruge lucrurile care îi înconjoară. Și cum filmul nu urmează exact cursul pe care l-a avut cartea, în film contează mult mai mult modul prin care oamenii încearcă să își schimbe calitatea vieții pe Pământ.

2. Fast Color

Filmul Fast Color este bazat pe povestea unei femei de culoare, care nu este așa cum și-o imaginează toată lumea. Și spunem asta deoarece ea descoperă faptul că are puteri supranaturale. Însă, ea este nevoită să facă față acestui lucru deoarece trebuie să se reconecteze și cu mama ei, care are aceleași puteri. 

3. I Am Mother

Filmul I Am Mother are în centrul său povestea unei adolescente, care întreaga ei viață a fost crescută de către o mamă robot. Însă, la un moment dat, ea intră în contact cu lumea exterioară, iar viața ei se schimbă în mod radical.

4. The Kid Who Would Be King

The Kid Who Would Be King ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.