Cele mai bune filme de Crăciun pe care să le urmărești alături de familie

0

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru sărbătorile de iarnă, filmele sunt un mod excelent de a te relaxa alături de cei dragi.

Fie că alegi să te uiți la o comedie, dramă sau poate chiar un film de groază, filmele de Crăciun au în spate povești cu adevărat captivante și emoționante. Cu siguranță vei găsi în lista pe care ți-am pregăti-o cel puțin un film pe care merită să îl vizionezi.

Iată care sunt cele mai bune filme de Crăciun pe care merită să le urmărești alături de familie:

1. Santa Claus Is Coming to Town (1970)

Santa Claus Is Coming to Town este unul dintre filmele clasice pe care să le urmărești în această perioadă. Filmul surprinde povestea unui băiețel care ajunge să fie lăsat în fața casei familiei Kringle. Odată ce el crește, are dorința de a le da cadouri tuturor copiilor din Sombertown.

2. Home Alone (1990)

În mod cert, filmul Home Alone este unul dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile. Și cum probabil l-ai văzut până acum, Crăciunul este ocazia perfectă de a-l viziona din nou. Filmul Home Alone surprinde aventurile lui Kevin și ale familiei sale, care de fiecare dată el are parte de câte o experiență inedită, iar cu adevărat spectaculoasă a fost cea când el s-a pierdut în New York.

3. Jack Frost (1998)

Dacă îți plac filmele de dramă, atunci în mod cert vei aprecia și filmul Jack Frost. Acesta spune povestea unui băiețel, al căui tată moare într-un accident de mașină. El este puternic afectat de pierderea lui, iar astfel tatăl lui reînvie sub forma unui om de zăpadă.

4. Elf (2003)

Dacă ești adepta comediilor, atunci îți va plăcea și filmul Elf. El surprinde povestea lui Buddy, un copil care ajunge…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.