Cele mai așteptate 15 filme ale primăverii 2020

0

Printre recomandările noastre vei găsi pelicule pentru toate gusturile: de la filme de acțiune, cu supereroi sau drame, până la comedii savuroase sau horror.

Bloodshot

Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită ucis în acțiune, este readus la viață de către o echipă de cercetători cu ajutorul nanotehnologiei, căpătând astfel abilități supraomenești. Folosindu-se de acestea, el vrea să se răzbune pe bărbatul care i-a ucis soția sau cel puțin cel despre care credea că a făcut acest lucru. El va afla destul de repede că nu tot ceea ce credea a fi adevărat este așa, că nu toți ce par de încredere merită acest lucru și pune la îndoială și motivul pentru care a fost readus la viață.

Premiera: 13 martie 2020

A Quiet Place Part II

Filmul horror din 2018 regizat de John Krasinksi, despre o familie nevoită să trăiască într-o lume dominată de monștri care atacă la cel mai mic sunet, a fost o surpriză foarte plăcută și s-a bucurat de mare succes la box office. Prin urmare, nu ne miră deloc faptul că are parte și de o continuare. Emily Blunt, Millicent Simmonds și Noah Jupe revin în rolurile lui Evelyn, Regan și Marcus Abbott, iar lor li se adaugă de această dată Cillian Murphy și Djimon Hounsou.

Premiera: 20 martie

Downhill (Avalanșă-n mariaj)

Julia Louis-Dreyfus și Will Ferrell sunt protagoniștii acestei comedii savuroase despre un cuplu căsătorit care, în timpul unei vacanțe la schi în Alpi, scapă cu viață după o avalanșă. Acest lucru îi determină pe cei doi să își reevalueze viața de familie, căsnicia și problemele ei, dar și ce sentimente mai au de fapt unul pentru celălalt.

Premiera: 20…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.