Cele 6 semne care îți demonstrează că el nu e partenerul potrivit pentru tine

0

Cu siguranță o relație presupune să faci și anumite compromisuri, însă niciodată nu ar trebui să accepți să ai alături de tine un partener care nu te iubește așa cum îl iubești și tu, nu depune efort pentru a face relația să funcționeze, sau mai mult, nu te apreciază. 

Chiar dacă ne-am dori ca partenerul pe care îl avem în prezent să fie cel cu care să ne petrecem toată viața, știm și noi că acest lucru nu e posibil deoarece, pe parcurs, pot interveni foarte multe aspecte. Iar aici putem vorbi de faptul că partenerii pot ajunge să nu mai aibă aceleași sentimente ca la început sau își doresc alte lucruri, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Important este să îți dai seama încă de la început dacă partenerul pe care îl ai este potrivit pentru tine.

Și totuși, atunci intervine întrebarea, cum ne dăm seama că un partener nu este potrivit pentru noi? Citește în continuare și află care sunt cele 6 semne care îți arată acest lucru:

1. Face prea multe complimente

Desigur, o femeie nu se va simți niciodată deranjată atunci când primește un compliment, știm și noi cât de flatant este. Însă, atunci când partenerul exagerează în acest sens, iar prin exagerat ne referim atunci când îți face complimente în mod constant, înseamnă că el vrea să obțină un anumit lucru, iar de foarte multe ori ceea ce vrea el nu e o relație. 

2. Vă grăbiți

La începutul unei relații, partenerii pot avea tendința de a trece peste anumite etape care sunt esențiale oricărei relații, printre care cunoașterea partenerului. Dacă îți spune după două săptămâni să vă mutați împreună, ar trebui să te gândești foarte bine înainte de a face o alegere. Nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.