Cele 5 întrebări pe care trebuie să i le pui unui bărbat înainte de a ieși cu el

0

În mod cert, ne este teamă să primim răspunsuri pe care, într-o măsură sau alta, le putem anticipa. Însă, chiar și așa, nu ar trebui să mergi pe premisa „ce nu știi nu te afectează.”

Înainte de a avea o primă întâlnire, trebuie să îi pui bărbatului cu care vei ieși mai multe întrebări care te pot lămuri dacă el într-adevăr este potrivit pentru tine sau nu. Desigur, nu negăm faptul că o primă întâlnire îți va demonstra dacă ai o conexiune puternică cu el, dacă vă înțelegeți sau aveți interese comune, însă este important să știi dacă el nu cumva este căsătorit sau are un copil.

Motivul pentru care nu suntem obișnuiți să punem întrebări este reprezentat de faptul că nu vrem să aflăm lucruri care ne pot dezamăgi. Ne dorim atât de tare să avem o relație sau pur și simplu să știm că avem pe cineva alături, încât acceptăm și anumite compromisuri pe care nu ar trebui să le facem.

Iată care sunt cele 5 întrebări pe care trebuie să i le pui unui bărbat înainte de a ieși cu el la o întâlnire:

1. Este căsătorit sau implicat într-o relație?

În mod cert, este o primă întrebare pe care trebuie să i-o adresezi partenerului. Nimănui nu îi place să fie mințit sau să fie pus într-o situație destul de inconfortabilă. Este adevărat, poți vorbi și cu bărbați care pot fi extrem de deschiși cu privire la acest lucru și îți pot spune încă de la prima conversație faptul că sunt căsătoriți. În cazul în care afli acest lucru, trebuie să te decizi dacă mai vrei să continui să vorbești cu el sau nu. Nu ar trebui să te implici într-o relație cu un bărbat căsătorit deoarece, mai devreme sau mai târziu, te va dezamăgi, iar el…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.