Cei mai cool sneakerși de purtat în 2020

0

Azi îți vom vorbi despre Cei mai cool sneakerși de purtat în 2020. Tenișii și-i alege fiecare în mod clar în funcție de stilul vestimentar. După cum s-a văzut și după lansarea deja celebrului model 3S de la Balecnciaga, părerile au fost împărțite între extaz și agonie, unii adorând-i, alții detestându-i și numind acest trend de teniși butucănoși, lansat de acest model, the ugly sneakers trend.

Fast forward la noua decadă și anul 2020, noile modele sunt parțial moderate, parțial mai clasice decât te aștepți, altele suficient de colorate încâ să fie extrem de vizibile, dar toate reflectă în mod clar personalitatea oricăreia dintre noi!

O parte dintre cei mai cool sneakerși de purtat în 2020 nu sunt încă lansați, dar am făcut un grupaj al celor mai spectaculoase colaborări pe care le poți anticipa.

Modele care se vor lansa în 2020 sunt evident colaborări între diverse brand-uri sau realizate în parteneriat cu câte un artist, o formulă care s-a dovedit a fi de maxim succes în ceea ce privește popularitatea modelelor și implicit și sumele generate din vânzarea lor, marea majoritate având stocul epuizat în câteva minute.

Iată care sunt aceste modele și datele de lansare pe care trebuie să le reții:

– adidas Yeezy Quantum

Noua creație a lui Kanye West va fi lansată cu ocazia NBA All-Star Weekend, care va avea loc pe 16 februarie.

– Dior x Air Jordan I

Acest mix între Dior și Nike este probabil una dintre cele mai anticipate colaborări, mai ales că aceasta va fi produsă în doar 1000 de exemplare. Data de lansare? Aprilie 2020.

– Sacai x Nike LDV Waffle

Colaborarea dintre Sacai și Nike a provocat un mic…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.