Ceasurile inteligente sunt preferate in detrimentul celor clasice

0

Stim cu totii ca smartwatch-ul este un dispozitiv mic. Chiar si in aceste conditii el este un dispozitiv complex, un ceas cu memorie de calculator. Aceste ceasuri digitale sunt extrem de inteligente si sunt cu atat mai atragatoare cu cat au mai multe dotari si un aspect pe masura. Pe piata exista o varietate de ceasuri pe gustul tuturor care va vor ajuta sa faceti totul mai simplu si mai rapid si in acelasi timp sa fiti in trend. In functie de ceea ce va doriti, produsele iUni va stau la dispozitie in magazinul online.

Smartwatch-ul este un ceas foarte inteligent, mai exact un mic calculator cu componente de smartphone. Acesta trebuie incarcat zilnic, ca orice alt smartphone si are un design specific care va atrage privirile tuturor. Smartwatch-ul este o varianta moderna a ceasului sport sau a bratarii fitness, ce are intrebuintari multiple si care ne ajuta sa fim mereu cu un pas inaintea tehnologiilor aparute pe piata. Acesta se gaseste in diferite forme si marimi. Pe piata cele mai apreciate modele sunt cele cu cadran rotund sau rectangular. Cadranul este un ecran de tip LCD, ce este foarte sensibil la atingere si care ne va ajuta sa intram in contact cu diferite functii specifice ceasului.

Un smartwatch modern devine memorabil prin faptul ca poate afisa timpul pe diverse modele de cadran, folosind o multitudine de teme vizuale care le fac si mai interesante. Exista pe piata modele prevazute cu o camera foto, termometru, barometru, compas, cronometru, calculator, difuzor pentru citirea mesajelor primite si chiar microfon pentru dictare sau interogari ale asistentilor digitali, precum si afisarea notificarilor primite pe telefon.

Pe langa multitudinea de beneficii, smartwatch-ul are si un inconvenient, si anume acela de dependenta de un telefon mobil inteligent, ceea ce nu este deloc de neglijat. Pentru ca ceasul digital functioneaza prin conectare la internet, acesta consuma destul de mult curent, ceea ce va atrage dupa sine dezavantajul ca puteti…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.