Ceasurile feminine – trendul atemporal în materie de accesorii

0

Istoria ceasului începe timid undeva în secolul al XVI-lea, când dominau concepțiile Evului Mediu. Momentul este marcat de primirea unui ceas de către regina Elisabeta a II-a de la admiratorul Robert Dudley. În deceniile următoare, purtarea ceasurilor a cunoscut o popularitate insemnată în rândul femeilor aristocrate ale vremii. 

Vremurile secolului recent apus fac aceste accesorii accesibile pentru toate clasele sociale, fiind un motiv de utilizare practică mai cu seamă decât un moft. În acest timp, bărbații victorieni rămân la clasicele ceasuri de buzunar. 

În zilele actuale, ceasurile sunt un accesoriu ce influențează întreg outfit-ul. Nu se poate aduce în discuție elementul practic și funcțional decât într-o mică măsură, deoarece mijlocele de măsurare a timpului sunt revoluționate tehnologic. Un prim aspect important în alegerea ceasurilor constă în calitate și eventual însemnele unui brand renumit. O colaborare cu nume renumite din sfera modei este regăsită pe B-Mall.ro.

Totuși, purtarea ceasului este un trend atemporal. Ce anume a condus la acest concept și care sunt avantajele achiziționării unui ceas? 

Despre ceasuri feminine și accesorii de pe B-Mall.ro

În prezent, unii considera ceasurile de mână o relicvă a trecutului, funcționalitatea fiind una depășită. Aproape orice dispozitiv electronic este prvăzut cu afișarea orei. În principiu, ceasurile de mână sunt indicatoare ale statutului, în special dacă se află sub numele brandurilor recunoscute.

Un ceas de calitate este poate una dintre achizițiile importante efectuate de-a lungul vieții. Este un accesoriu la modă, deoarece se bucură de o istorie impresionantă ce determină aspecte de personalitate și cireașa de pe tort al…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.