Ce tipuri de cercei de aur ți se potrivesc în funcție de forma feței?

0

Dacă ai început să explorezi stilul personal și te întrebi care este rolul accesoriilor alături de haine, culori, machiaj, atunci articolul acesta te va suprinde plăcut. Fie că e vorba de cercei din aur roz, inele masive sau coliere de care nu te desparți niciodată, rolul accesoriilor pe care alegi să le porți zi de zi este mult mai mare decât ți-ai imaginat!

Sigur că toate femeile visează la bijuterii strălucitoare și nu pot rezista tentației de a le avea, însă unul dintre criteriile după care îți poți alege câteva favorite este forma feței pe care o ai. Ar trebui să fie un factor determinant atunci când cumperi pentru tine sau oferi cadou o pereche de cercei din aur sau din orice alt material prețios și de aceea te poți ghida după sfaturile de mai jos:

1. Cercei de aur lungi sau candelabru pentru fața în formă de inimă

Pentru a crea iluzia optică a ovalului perfect, trebuie să te orientezi spre cercei care vor egaliza partea îngustă a bărbiei și obrajilor cu fruntea lată, specifică feței în formă de inimă. De aceea poți alege modele de cercei din aur roz de tip candelabru, sau de tip lacrimă, ori chiar o pereche de cercei cu perle din aur roz, care vor evidenția linia maxilarului.

 

2. Cercei din aur roz rotunzi pentru fața în formă de diamant

Fețele cu pomeți proeminenți și bărbie ascuțită, acele chipuri care dau impresia de chip sculptat în colțuri, li se potrivesc o pereche de creole din aur sau o pereche de cercei rotunzi. Din fericire, acest model de cercei este foarte des întâlnit, astfel că poți alege dintre cercei cu diamante negre din aur roz, cercei cu safire sau cercei cu rubine, în funcție de piatra prețioasă favorită. Dacă ai fața în formă de diamant (precum Madonna sau Selena Gomez, Penelope Cruz), evită modele sub formă de romb.

 

3. Cercei de aur lungi, minimaliști pentru fața rotundă

O persoană cu fața rotundă va trebui sa urmărească mereu să își alungească fața, să diminueze liniile curbate prin alegerea unor cercei potriviți, precum:

▪️cerceilor din aur de tip lacrimă;

▪️cerceilor din aur roz de tip bară, potriviți mai ales dacă se dorește un look minimalist;

▪️cercei lungi, care atârnă în ureche, subțiri, cu linii și unghiuri ascuțite.

 

4. Cercei din aur pentru fața ovală

Acestei fizionomii i se potrivesc aproape toate tipurile de cercei de aur pe care îî poți purta. Singura mențiune este aceea de a evita cerceii foarte lungi, care depășesc linia feței pentru a nu alungi prea mult ovalul.

 

 5. Cercei din aur rotunzi sau medii pentru fața pătrată

Caracteristicile feței pătrate sunt  faptul că fruntea, maxilarul și bărbia au aproximativ aceași lățime.

Pentru a atenua marginile dure a formei pătrate și a echilibra mai mult zona mandibulei, cele mai bune alegeri pentru aceste persoane sunt:

 

▪️modelele de cercei rotunzi, medii sau mari, sub formă de cerc;

▪️ cercei în formă de lacrimă;

▪️cercei cu linii delicate, curbate, ovale;

▪️cercei verigă sau creole.

 

Pentru persoanele cu fața pătrată este indicat să evite modelele pătrate sau orice fel de cercei cu unghiuri, deoarece vor scoate în evidență și mai mult marginile pătrate, dure ale feței.

Acestea sunt câteva modele de cercei din aur pentru tipurile standard de fizionomii în care există mari șanse să te încadrezi. Dacă nu ai regăsit trăsăturile tale în niciuna dintre variantele de mai sus, poți să explorezi în continuare și să testezi orice tip de cercei consideri că te avantajează. Stilul personal este o călătorie și te poți distra pe măsură ce încerci alte și alte tipuri de cercei și accesorii. @iona_jewelry #makegoldcoolagain

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.