Ce spune Mirela Vaida despre participarea la Eurovision 2019. „Pofta mea de gravidă atipică în luna a 7-a”

0

Vedeta de televiziune Mirela Vaida se numără printre artiștii care participă la Eurovision România. Prezentatoarea a vorbit despre participarea la Selecția națională Eurovision 2019.

 „Tocmai am terminat de ascultat toate cele 23 piese din Semifinala @Eurovision România! Sunt vreo 6-7 care mi-au atras atenția de la prima audiție! Într-o astfel de competiție nu prea poți face pronosticuri! Depinde mult de show-ul pe care îl vor face artiștii, de ordinea pieselor în concurs, de emoția pe care o transmite piesa, de starea și dispoziția publicului!

Majoritatea artiștilor, printre care și eu, vin aici pentru bucuria de a cânta, de a fi pe scenă, fără să se gândească, neapărat, pe ce loc se vor clasa! Iar publicul are, prin vot, puterea de a decide ce îi place și ce nu!

„Pofta” mea de gravidă atipică în luna a 7-a a fost să particip la Eurovision 2019. Și acest lucru se va întâmpla pe 27 ianuarie, la Iași!! Dacă voi trece în finala din februarie, va fi o bucurie dublă! Dacă nu, rămân cu experienața și amintirea unei competiții în care mi-am dorit să ajung și de care încerc să mă bucur la maximum! Mai jos, piesele din semifinală! Enjoy!! ??❤️ Eurovision România”, a afirmat ea.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.