Ce spune Cosmin Cernat despre antrenorii celui de-al treilea sezon Exatlon – Vladimir Drăghia și Giani Kiriță

0

Sâmbătă, de la ora 20:00, se anunță momente explozive la Exatlon! Telespectatorii îi vor putea vedea pe Vladimir Drăghia și Giani Kiriță intrând în competiție, alături de echipele pe care le vor antrena. Tot atunci fanii show-ului vor afla cine va antrena echipa roșie și cine pe cea albastră.

Cosmin Cernat, prezentatorul și comentatorul reality-ului prevede o bătălie a titanilor. Le-a urmărit îndeaproape evoluția celor doi în sezoanele precedente și spune că, odată cu venirea lor, în această combinație, lupta va trece la un alt nivel. Cosmin Cernat e convins că sosirea celor doi în Republica Dominicană va fi un câștig pentru fiecare echipă, ambii având calități indubitabile de lider.

„Vladimir a încercat foarte mult și în primul sezon să îi ajute pe colegii lui pe fiecare parte din traseu. E un tip inteligent care pune preț pe detalii și cred că îi va ajuta foarte mult pe cei pe care îi va antrena. Giani are și experiența sezonului trecut, la nivel motivațional este foarte bun. Își protejează echipa și iese cu pieptul înainte în momentul în care se iscă un conflict, ceea ce este foarte important pentru confortul emoțional al oamenilor pe care îi antrenează. Se anunță, și din punct de vedere al antrenorilor, o competiție foarte interesantă!”, a declarat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.