Ce spun apropiații despre idila dintre Victor Slav și Bombardiera. „Sper să nu fie o chestie… un sentiment de răzbunare”

0

 

Prezentatorul de televiziune Victor Slav are o relație cu Raluca Silea, o brunetă care este cunoscută în lumea showbiz-ul autohton drept Bombardiera. Victor Slav a făcut declarații despre relația cu Raluca, cea alături de care a petrecut sărbătorile de iarnă și cu care a fost în vacanță la Budapesta. Despre Raluca se spune că a avut o relație și cu Tristan Tate, nimeni altul decât fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Prieteni apropiați ai Ralucăi Silea au comentat despre relația pe care aceasta o are cu Victor Slav.

„O cunosc, este o fată foarte ok… Pe mine mă surprinde că s-a băgat în toată povestea asta. Ştii, adică şi cu Cazacu, şi cu Tate, iar la Victor sper să nu fie o chestie… un sentiment de răzbunare, cum spun americanii. Adică să se cupleze pentru că Tate i-a luat-o pe Bianca şi el să vrea să fie cu Raluca…

Raluca este o variantă brunetă a Biancăi, adică amândouă exact de aceeaşi înălţime, pe la 1,80, dar brunetă…

Nu ar fi trebuit să caute tot în zona asta. Adică ar fi trebuit să se ducă cu totul în altă parte. Adică să nu caute o fată care a fost cu iubitul pentru care te-a lăsat soţia”, a mărturisit George Ciubotaru, un apropiat al Ralucăi pentru emisiunea Agentia Vip, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Această domnişoară…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.