Ce se întâmplă cu emisiunea Andreei Mantea. Anunțul a fost făcut

0

Andreea Mantea moderează emisiunea „Puterea Dragostei”, la postul de televiziune Kanal D. Show-ul prezentat de brunetă va fi difuzat la alte ore începând cu data de 4 februarie 2019.

Astfel, emisiunea își va schimba ora de difuzarea a celei de-a doua părți. Show-ul va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 11:00 și de la ora 17:00. Galele vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 15:30, la Kanal D.

De asemenea, emisiunea „Teo Show” va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 14:30, iar emisiunea prezentată de Ernest, „În căutarea adevărului”, va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 13:00.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.