Ce să porţi când călătoreşti cu avionul

0

Ideea de a scrie un articol despre ce să porţi când călătoreşti cu avionul mi-a venit mai demult, observând de-a lungul timpului o sumedenie de situaţii vestimentare în contextul zburatului cu avionul care au generat tot felul de reacţii de umire din partea mea, întrebându-mă mereu cum oamenii pot călători aşa.

Avem de obicei de-a face cu câteva cazuri extreme: adolescenţii sau turistii care umblă în bermude şi şlapi când este bine cunoscut faptul că în avioane, mai ales în cele cu zboruri lungi, este un frig crâncen. Apoi este secţiunea de business travellers, care din păcate vrând-nevrând trebuie să călătorească în ţinute office şi secţiunea de doamne şi domnişoare care par că pleacă la club şi nu într+o călătorie cu avionul.

Cert este că mereu mă suprinde cineva şi mă întreb cum de nu se gândesc şi la gradul de confort în ceea ce priveşte ce porţi când călătoreşti cu avionul.

Evident, şi mie mi-ar plăcea să arât impecabil după un zbor de 10 ore, însă să recunoaştem, dacă nu zbori la business sau cu un private jet, şansele să scapi neşifonată (acesta fiind cel mai fericit caz) sunt minime.
Bref, după multe glume, ironii sau priviri cu subînţeles între mine şi stewardese, am concluzionat că trebuie să avem această discuţie!

Sfatul nr. 1 în ceea ce priveşte ce să porţi în avion este probabil şi cel mai de bun simţ şi anume păstrarea unui anume grad de confort. Nu te chinui în haine strâmte sau care nu sunt măcar puţin elastice. Lăsând la o parte faptul că poţi avea probleme de sănătate serioase din cauză că sângele nu mai circulă cum trebuie şi poţi dezvolta cheaguri de sânge, nici aspectul estetic nu este cel mai reuşit, mai ales că pe orice zbor te poţi balona uşor. Şi sunt sigură că nici una dintre voi nu vrea să arate ca şi cum ar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.