Ce poate să-i facă Sofia Natalia Biancăi Drăgușanu. Totul a fost filmat

0

 

Bianca Drăgușanu este o mămică extrem de grijulie cu fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia Natalia, pe care o iubește enorm. Vedeta și micuța ei au petrecut clipe prețioase împreună. Bianca Drăgușanu și Sofia Natalia au fost filmate acasă.

Întinsă pe covor, Bianca Drăgușanu este la cheremul fiicei sale, care face tot ce vrea ea. Astfel, într-una dintre înregistrări, Sofia Natalia se cocoață cu picioarele pe mama ei, spre amuzamentul vedetei.

Într-o altă filmare, Bianca Drăgușanu este „accesorizată” de fetița ei cu un coș din plastic pe cap.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. În prezent, aceasta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.