Ce pasiune are fetița Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. „Peste tot, pe unde poate. Nu reușesc să o conving să renunțe”

0

 

Petra, fetița cuplului Cristina Șișcanu-Mădălin Ionescu, are o nouă pasiune în această perioadă. Jurnalista a dezvăluit că micuța e înnebunită să scrie peste tot pe unde apucă, de la pereți la mobilă.

„Petra este „argint viu”, nu ne lasă o clipă. Face tot felul de giumbuşlucuri, este o figură. De o lună are un nou hobby. Scrie peste tot, pe pereţi, pe mobilă, pe unde poate, cu pixuri, creioane, carioci şi nu reuşesc să o conving să renunţe. Are o personalitate foarte puternică, este zodia Taur.

Dacă are un obiect care îi place ei mult, nu vrea să îl lase indiferent cum încercăm noi să o convingem.

E mică, nu poţi să educi un copil la vârsta asta aşa că, în opinia  mea, cel mai bine este să o las în pace, până se plictiseşte şi renunţă ea la o anumită activitate”, a povestit Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.