Ce mare a crescut fetița Paulei Chirilă

0

‘Voiam o pisicuță de rasă. Înainte de Molly aveam o birmaneză pe care am iubit-o foarte mult și îmi doream una la fel. Dar a venit ea în viața noastră. A găsit-o o prietenă pe stradă și era cât o palmă. Am luat-o, am zis că ea și Molly vor fi ca două surori’, povestește Paula Chirilă în cadrul emisiunii ‘Stăpânii vedetelor’, de la Antena Stars.

În timp ce în ziua de azi mulți copii au telefoane mobile chiar înainte de a merge la școală, Paula Chirilă este drastică atunci când vine vorba de fiica ei , din acest punct de vedere. Actrița nici nu ia în calcul să-i cumpere Carlei un telefon mobil, spunându-i să se mulțumească cu faptul că o lasă să se joace la al ei.

Deși atrasă de gadget-uri și tot ce înseamnă tehnologie, fiica Paulei Chirilă are acces limitat la telefonul mobil. Mama ei este de părere că la cei 8 ani nu trebuie să stea cu ochii lipiți în telefon și tabletă, ci să facă cât mai multă mișcare.

Citește și

CENTENAR SOLIDAR/ Trei pentru unul, unul pentru toți. Renăscuți din suferință: trei oameni loviți de soartă s-au cunoscut la un centru pentru persoane cu dizabilități și au devenit prieteni pe vecie

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.