Ce mai face și cum arată în prezent Mirela Popa (ex-Stelea) | Româneşti, Vedete

0

Mirela Popa, în vârstă de 41 de ani, a părăsit România în anul 2015 pentru a se muta în Dubai, acolo unde și-a consolidat cariera ca designer vestimentar. În prezent se bucură de un succes internațional demn de aplauze și tocmai a lansat o nouă colecție de haine. Mai mult de atât, Mirela Popa intenționează ca, până la sfârșitul anului, să deschidă primul ei magazin la Dubai, urmat de un nou shop în Marbella, Spania, în primăvara anului 2020.

Mirela Stelea locuiește într-un cartier select din Dubai, se bucură de piscină proprie și de o priveliște impresionantă spre centrul metropolei, unde se află și impozantul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Mirela Popa se bucură de succes nu doar în plan profesional, ci și în plan sentimental, creatoarea de modă având o relație cu Safwan Nached, bărbatul pe care l-a cunoscut în cadrul unor workshopuri din domeniul industriei farmaceutice, domeniu în care Mirela a început să lucreze imediat ce s-a mutat în Dubai: “Safwan este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simțul umorului, inteligență, ambiție și determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieții sale. Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop. Cu timpul am realizat că avem aceleași…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.