Ce legătură este între Ștefan Bănică Junior și un fost concurent la Exatlon România

0

 

Ștefan Bănică Junior colaborează cu unul dintre foștii concurenți de la show-ul Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Este vorba de Valentin Chiș, alias Bruce, care a făcut parte din echipa Faimoșilor din primul sezon al competiției Exatlon România.

Valentin Chiș este coregraful spectacolelor pe care Ștefan Bănică Junior le susține. Așa s-a întâmplat și la concertele pe care artistul le-a avut în luna decembrie la Sala Palatului din Capitală.

Cel care a făcut publică colaborarea a fost chiar fostul concurent de la Exatlon România, care este coregraf și dansator.

„Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică, devenit tradiție, a ajuns la final.O adevărată plăcere să mă aflu din nou în postura de coregraf, cât și dansator, energia de pe scenă fiind de nerefuzat.?

O adevărată provocare care te așază în fața viziunii lui Ștefan Bănică, care pe măsură ce avansează în manifestare devine din ce în ce mai amănunțită, astfel schimbările până în ultima secundă(și după?) nu încetează să apară.

Unii ar spune că este perfecționism, chiar nebunie, însă eu o consider profesionalism și dedicare.

Dedicare pentru că este prezentată publicului și profesionalism pentru că publicul merită un spectacol cât mai precis și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.