Ce i-a spus Gabriela Cristea unui tânăr abandonat de mamă la naștere. „Nu vreau să te rănesc într-un fel sau altul, dar…”

0

 

Un tânăr care a fost abandonat de mama sa la naștere a venit în platoul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, moderată de Gabriela Cristea la Antena Stars, pentru a-și găsi jumătatea.

Povestea de viață a acestuia a impresionat-o pe Gabriela Cristea, care a ținut să-i tranmită un mesaj foarte clar concurentului, îndemnându-l să privească partea pozitivă a lucrurilor.

„Eu nu judec pe nimeni. Nu-mi permit să enunţ lucruri despre nicio persoană. Nu vreau să te rănesc într-un fel sau altul, dar uneori viaţa ne rezervă nişte surprize despre care noi nici măcar nu bănuim.

Femeia asta, mama ta, te-a adus pe lume. Chiar dacă te-a lăsat în maternitate, ea poate a considerat că o să-ţi fie mai bine în altă parte decât împreună cu ea. Eu cred că faptul că astăzi eşti aici şi vorbim, i se datorează într-o mare măsură şi ei.

Viaţa ta a fost a luat o turnură aparte de când te-ai născut, dar fii fericit că trăieşti, că eşti un bărbat cu coloană vertebrală. Nu trebuie să-i judecăm pe oameni pentru faptele pe care le fac ei într-un anumit moment pentru că nu am trăit ce au trăit ei atunci”, a spus moderatoarea, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.