Ce i-a fost dat Lidiei Buble să audă după ce s-a pozat goală în baie. „Jenant și penibil este că ți-ai făcut poză singură în oglindă”

0

Cântăreața Lidia Buble a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare dezbrăcată în baie.

Deși postarea a adunta o mulțime de like-uri, unii dintre internauți nu au ezitat să o atace în termeni duri pe artistă pentru felul în care s-a expus.

„Jenant și penibil este că ți-ai făcut poză singură în oglindă și se vede îngrozitor, nu faptul că ești pe jumătate goală. Măcar să fi fost o poză profi… doar cu șosete și sandale”, „Rușine să îți fie că l-ai lăsat pe Dumnezeu și familia și biserica, care e cea mai importantă, și ai ajuns mai rău ca astea din lume. Dumnezeu nu doare… Și nu mai zi că ești de religie penticostală că râde o țară întreagă de tine când aude ce scoți pe gură și cum ești de fapt”, „fetiță, cântă! Asta știi să faci cel mai bine, lasă genulăsta de poze fetelor care doar mimează! Părerea mea”, „Vai, vai, cum ai ajuns!”, „E alegerea ta ce faci… oare părinții ce ar spune?”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Lidia Buble le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.