Ce frumos! Cea mai emoționantă ipostază cu Valentina Pelinel la început de an

0

 

Graviduța Valentina Pelinel a petrecut sărbătorile de iarnă la munte, în compania soțului ei, omul de afaceri cristi Borcea, și a fiului lor, Milan. Blonda a ținut să le transmită un mesaj de început de an 2019 celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

„La multi ani, dragii noștri! Să avem un an nou plin de împliniri și cu iubire în tot ceea ce facem ❤”, a transmis ea.

Mesajul este însoțit de una dintre cele mai înduioșătoare fotografii cu vedeta și băiețelul ei, Milan. Înfofoliți bine, cei doi au pozat într-un decor rustic, Valentina Pelinel ținându-l strâns în brațe pe fiul ei și al lui Cristi Borcea.

Fotografia a adunat imediat like după like de la internauți.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemene. În data de  30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.