Ce faci dacă ai un partener indisponibil emoțional

0

Până la urmă, orice este posibil. Dar dacă ești o femeie care își cunoaște valoarea, nu-ți vei face prea multe griji în legătură cu asta, pentru că:

1. Nu vei investi în relație mai mult decât el.
2. Nu-l vei transforma într-o prioritate pentru tine dacă tu ești doar o opțiune pentru el.
3. Vei mai ieși la întâlniri și cu alți bărbați atâta timp cât el nu este pregătit să aibă o relație cu tine sau să o recunoască oficial.
4. Ești atât de sigură pe tine încât orice bărbat care are ocazia de a petrece timp cu tine nu va fi dispus să te lase prea ușor să pleci de lângă el.

Dacă te afli în situația de a te îndrăgosti de un tip indisponibil emoțional, iată antidotul.

Unii oameni sunt cu adevărat indisponibil emoțional, iar asta înseamnă că nu sunt disponibili pentru nimeni, indiferent de cât de grozavă ar fi acea persoană. Această indisponibilitate emoțională are legătură fie cu traume din copilărie, fie cu alte probleme psihologice care îi fac incapabili să se conecteze cu alte persoane la un nivel mai profund. Dacă ești convinsă că este indisponibil emoțional, depinde numai de tine ce faci în continuare. Poți să-l accepți așa cum este, inclusiv cu intimitatea limitată pe care ți-o oferă și de care este capabil? Poți fi mulțumită cu puținul pe care îl primești, în termeni de pasiune și afecțiune? Dacă răspunsul este nu, e timpul să treci mai departe!

Cea mai mare teamă pe care o au femeile este că sunt prinse într-o relație convenabilă (doar) pentru el (adică o relație lejeră pentru partenerul lor, în care ele investesc mai mult, dar cu toate astea simt că au de câștigat mai puțin decât el, mai ales că el se bucură de sex, singurul lucru pe care și-l dorește, de fapt, de la acea relație, iar ele obțin prea puțin în termeni de siguranță și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.