Ce este iluminatorul pentru ten si cum se foloseste corect

0

Faptul ca reprezentantele sexului frumos acorda o importanta deosebita modului in care acestea arata din punct de vedere estetic nu mai mira pe nimeni. Este de notorietate faptul ca acestea petrec multe ore in fata unei oglinzi pentru ca isi doresc sa arate cat mai spectaculos din punct de vedere estetic. Iluminatorul pentru fata este unul dintre cele mai importante produse cosmetice care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a nici unei femei care se respecta. Acest produs cosmetic poate fi sub  forma lichida, crema, puda sau chiar stick. Este utilizat pentru a obtine un ten stralucitor si pentru a scoate in evidenta trasaturile tenului.

Modul in care se utilizeaza iluminatorul pentru ten

La fel ca celelalte produse cosmetice utilizate de catre reprezentantele sexului frumos care doresc sa arate impecabil din punct de vedere estetic si iluminatorul pentru ten trebuie utilizat intr-un anume fel. Cele mai importante sfaturi care trebuie respectate in momentul in care sunt utilizate iluminatoare sunt urmatoarele:

  • Zonele in care poate fi aplicat iluminatorul sunt urmatoarele: deasupra pometilor, sub sprancene, sub ochi, in centrul fruntii, pe barbie, deasupra buzei superioara si de-a lungul nasului. Acest produs cosmetic poate fi utilizat si in alte zone insa cele mentionate sunt cele mai recomandate zone ale fetei pentru utilizarea iluminatorului pentru ten.
  • Iluminatorul pentru ten trebuie sa fie amestecat cu crema hidradanta sau cu fondul de ten.
  • Nu trebuie utilizat in cantitate mare pentru ca este posibil ca efectul obtinut sa fie exact opusul efectului care se doreste a fi obtinut prin utilizarea iluminatorului pentru ten.
  • Trebuie sa fie foarte bine intins iar zona in care este aplicat trebuie sa fie perfect uniformizata.
  • Pentru rezultate cat mai bune se utilizeaza o pensula pentru aplicarea acestui produs cosmetic.

Criterii in functie de care se alege iluminatorul pentru ten

Pe piata produselor cosmetice exista mai multe tipuri de iluminatoare pentru ten motiv pentru care alegerea produsului destinat nevoilor tale trebuie sa se realizeze dupa anumite criterii, cateva dintre acestea fiind:

  1. Tipul de ten avut. Acest detaliu este un criteiu foarte important in stabilirea tipului de produs care se potriveste nevoilor avute. Nu toate reprezentantele sexului frumos au tenul la fel ceea ce inseamna ca iluminatorul de ten care se potriveste unei femei nu este neaparat sa se potriveasca si alteia.
  2. Anotimpul in care este utilizat iluminatorul pentru ten este un alt detaliu care trebuie avut in vedere. In timpul anotimpurilor calde este recomandata utilizarea unui iluminator lichid.
  3. Nu in ultimul rand, marca iluminatorului pentru ten este un alt detaliu care trebuie tratat cu seriozitate. Nu doar parfumul https://www.sephora.ro/marci/paco-rabanne utilizat trebuie sa fie de marca ci toate produsele cosmetice trebuie sa fie de marca pentru a oferi un rezultat cat mai placut.

Concluzii

Avand in vedere avantajele oferite, iluminatorul pentru ten este unul dintre produsele cosmetice care nu are voie sa lipseasca din geantuta cu produse cosmetice detinuta de catre orice femeie care se respecta si care doreste sa arate cat mai bine din punct de vedere estetic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.