Ce crede cu adevărat iubitul lui Jennifer Lopez despre scenele de sex în care joacă aceasta

0

Jennifer Lopez are o scenă pasională cu Milo Ventimiglia în noul lor film, „Second Act”, iar actrița a dezvăluit ce crede iubitul ei, Alex Rodriguez despre aceasta.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează un cuplu de aproape doi ani, însă în acest timp nu au mai apărut filme noi cu actrița, așadar fostul jucător de baseball nu a mai văzut-o pe iubita sa pe marele ecran în astfel de scene până acum, la apariția filmului „Second Act”.

Andy Cohen a vorbit cu Jennifer Lopez în cadrul emisiunii sale radio de pe 12 decembrie despre acest subiect: „Din fericire chiar pe la începutul filmului avem o scenă din duș… ce a zis A-Rod (Alex Rodriguez, n.r.) când te-a văzut cu Milo acolo?”.

„Știi că nu a zis nimic. A iubit totuși filmul. El nu a zis nimic, nu a mers acolo. El era ‘okay, asta este parte din… este ce facem”, a răspuns Jennifer.

Jennifer Lopez va juca și în alte filme anul viitor, așa că Andy a întrebat-o dacă relația cu Alex a făcut-o să se gândească mai bine înainte să aleagă pelicule în care există și astfel de scene cu alți actori. „Normal că mă gândesc la asta și normal că întotdeauna fac ce este potrivit și profesional. Fac asta de mult timp. Dar da, nu aș accepta niciun rol care m-ar face…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.