Ce beneficii ai dacă lucrezi în videochat? Iată care este realitatea surprinzătoare!

0

100 de milioane de euro – aceasta este cifra de afaceri a celor peste 5000 de studiouri de videochat din România. De fapt, potrivit unor statistici realizate de BBC, țara noastră este lider mondial în ceea ce privește încasările înregistrate în acest domeniu de activitate. 

 

Surprinzător sau nu, de câștiguri imense se bucură nu doar proprietarii acestor afaceri, ci și angajatele lor. Modelele de videochat au, însă, multe alte beneficii, pe lângă încasările fabuloase. Vrei să afli beneficiile reale ale unui job în videochat?  Ți le prezentăm în continuare!

 

Câștigurile, motivul principal să faci videochat

Dacă visezi la un cont generos în bancă, videochatul este, cu siguranță, domeniul spre care trebuie să te orientezi.  Un model poate câștiga și 5000 de dolari pe lună, dacă are determinarea și atuurile necesare. Acestei sume i se pot adăuga și bonusuri, pe care marile studiouri le acordă modelelor care performează în activitatea lor. 

 

Știai că, potrivit studiilor, un model de videochat de top ajunge să câștige chiar și 100 de dolari pe oră? Astfel, nu este de mirare că veniturile ce se pot obține din acest job reprezintă și principalul motiv care le atrage pe tinere în acest domeniu. 

 

Pachet de beneficii din partea studiourilor profesionale

Câștigurile colosale sunt un argument suficient pentru a spune că videochatul este în topul joburilor bine plătite, la nivel mondial. Totuși, avantajele pe care le are un model de videochat nu se limitează doar la partea financiară. 

 

Studiourile profesionale oferă adevărate pachete de beneficii care contribuie, de altfel, la menținerea unei colaborări eficiente și de durată cu modelele. De exemplu, iată ce beneficii poți avea dacă alegi să lucrezi la un studio cu pretenții din centrul capitalei:

  1. Contract de muncă legal, pentru a nu te îngrijora cu privire la legalitatea activității tale;
  2. Program flexibil ales în funcție de disponibilitatea și preferințele tale, care să îți ofere timpul liber necesar și pentru alte activități;
  3. Training personalizat, permanent, care să te ajute să folosești echipamentele tehnice din dotare și să îți depășești emoțiile și timiditatea;
  4. Plăți corecte, efectuate întotdeauna la timp, transferate direct în contul tău;
  5. Colectiv exclusiv feminin, pentru un plus de confort și de intimitate;
  6. Confidențialitate garantată – este alegerea ta dacă le dezvălui apropiaților detalii despre jobul pe care ți l-ai ales;
  7. Ședințe foto complet gratuite;
  8. Make-up și hairstyling fără plăți suplimentare.

În plus, multe dintre studiouri oferă modelelor lor chiar și posibilitatea de a opta pentru împrumuturi în cadrul firmei. În acest mod, poți să-ți achiziționezi casa sau mașina la care ai visat mereu, fără a trece pragul unei bănci pentru a obține finanțarea necesară. 

 

Fără doar și poate, câștigurile în videochat sunt mult mai mari decât majoritatea domeniilor de activitate convenționale. Foarte importante sunt, însă, și celelalte beneficii pe care le oferă studiourile de videochat de top.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.