Ce aleg editorii ELLE? Cele mai cool sugestii de shopping, ținute și bijuterii ale momentului

0

Prietenii mei mă ceartă destul de des că îmi petrec prea mult timp cu telefonul. De cele mai multe ori le dau dreptate, însă de tot atâtea ori le explic că datorită job-ului pe care îl am, trebuie să fiu mereu conectată la absolut tot ce se întâmplă în acest domeniu al modei și asta implică din păcate mult timp pe social media sau pe aplicațiile diverselor site-uri de shopping. Bref, una dintre cele mai folosite funcții ale telefonului meu este cea de capturi de ecran sau de a salva pozele direct în Instagram, motiv pentru care aceste fișiere au ajuns să fie deja adevărate colecții vizuale.

Căutând ieri tot felul de idei pe care știam că le am salvate, m-am gândit să vă arăt și vouă care este selecția de sugestii de shopping, ținute, bijuterii șamd care mi se par mie interesante sau cool de purtat/implementat acum.

Jachetele Chanel

Sacourile din tweed de la Chanel mi s-au părut mereu o investiție pe viață. Nu o să te mint, nu sunt ieftine, însă crede-mă că le vei purta forever, mai ales că ele nu se demodează niciodată, ci dimpotrivă, sunt mereu clasice, dar în același timp cool și actuale. Iar dacă găsești unul din colecțiile semnate de Karl Lagerfeld, îți garantez că nu va mai dura mult până vor deveni adevărate piese de colecție, deci le poți privi și ca pe investiție pe termen lung! Însă atu-ul lor principal este că merg cu absolut orice! Nici măcar o pereche de jeanși rupți nu va putea să le diminueze accentul burghez pe care îl dau oricărei ținute.

2. Pantofii de prințesă

În mod normal evit cuvântul prințesă pentru a descrie o piesă vestimentară sau un accesoriu, însă sezonul acesta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.