Ce a învățat Adriana Bahmuțeanu în 2018. „Să nu mai fac lucrurile doar pe jumătate”

0

 

Pentru prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, anul 2018 a fost unul plin de experiențe din care vedeta a avut de învățat și din care a tras cele mai bune concluzii.

„Ce-am învățat în 2018? Să iau viața așa cum e, să mă bucur de lucruri simple, să renunț la a mai judeca pe alții și, în general, să îmi vad de treaba mea fără să-mi pese de gura lumii.

Să trăiesc clipa pe de-a-ntregul și să păstrez în jurul meu doar oamenii valoroși, adevărați, cărora le și mulțumesc acum pentru că există în viata mea.

Să dau și să primesc iubire necondiționată, să înțeleg că banii nu aduc neapărat fericirea, să nu mai fac lucrurile doar pe jumătate, să renunț la a-i mai salva pe unii care de fapt nu vor să fie ajutați!!!

Ce-mi doresc în 2019? Să mi se concretizeze dorințele, să mi se împlinească rugile și să ajung acolo unde îmi doresc, și știu că așa va fi!!! La fel ca fiecare dintre voi!!! Vă doresc să aveți cât mai multe dorințe împlinite!!! La mulți ani!!! Viața e frumoasă, trăiți-o la maxim!!!!”, a afirmat ea.

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu se ocupă îndeaproape de cei doi copii ai săi, Maximus și Eduard. Băieții sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuțeanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.