Ce-a fost rău și ce-a fost bine la selecția Eurovision Song Contest 2020 din România

0

Roxen ne va reprezenta la Eurovision Song Contest 2020 la Rotterdam, cu piesa „Alcohol You”. Decizia a fost luată aseară de un juriu de specialitate și de public, în timpul desfășurării Finalei Naționale organizată de TVR la Sala Sporturilor din Buzău. Ce a funcționat, însă, și ce nu a mers în timpul show-ului care a schimbat complet formatul cu care eram obișnuiți?

Roxen la Eurovision Song Contest 2020

Roxen este o artistă tânără și fără foarte multă experiență, însă versatilă și cu anumite calități vocale. Dintre cele cinci piese pe care le-a interpretat, „Alcohol You” s-a detașat clar încă din momentul interpretării, chiar dacă pariorii își puseseră banii pe „Cherry Red”, melodie pe care vocea cântăreței, fie din cauza emoțiilor, fie din alte motive, a părut să nu facă față.

În plus, artista a și arătat excelent în ținutele de scenă adaptate fiecărei piese – și părul și machiajul realizate de George Cozma și Alex Ifimov s-au potrivit perfect atât ei, cât și momentului.

 

View this post on Instagram

 

Storm 🌪

A post shared by ROXEN (@isroxen) on Mar 1, 2020 at 1:15pm PST

„Alcohol You” – piesa ce reprezintă România la Eurovision Song Contest

Piesa care va reprezenta România la Rotterdam este catchy și în ton cu lansările de succes de azi. „Este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor! Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.