Ce a făcut Mădălin Ionescu la semafor. Cristina Șișcanu a fost luată prin surprindere

0

 

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu este un bărbat romantic. cel puțin asta demonstrează gestul pe care l-a făcut zilele acestea față de partenera sa de viață, jurnalista Cristina Șișcanu. În timp ce se aflau în mașină, la semafor, Mădălin Ionescu s-a gândit să îi dedice o melodiei soției sale.

Acesta i-a dedicat melodia „Cancion del mariachi”, interpretatăî de celebrul actor Antonio Banderas în filmul „Desperado”.

„Îți dedic piesa asta. Tot stăm la semafor”, i-a spus Mădălin Ionescu partenerei sale de viață.

Dacă la început stătea foarte serioasă în mașină, imediat după ce a auzit cântecul pe care i l-a dedicat Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a fost toată numai un zâmbet.

„Putem fi romantici în orice moment, în orice loc … ??? Nu trebuie să așteptam ocazii speciale. Sau nu?”, a afirmat prezentatorul de televiziune.

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.