Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soția lui

0

Cătălin și Georgiana Moroșanu au căsnicie de vis și niciodată nu au lăsat problemele personale să îi afecteze sau să le schimbe sentimentele. Ei sunt împreună de 17 ani, iar sportivul a simțit nevoia să scrie câteva cuvinte pentru soția lui.

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă.

Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Moroșanu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Când studenţii nu-s acasă, joacă şobolanii şi gândacii pe masă. La propriu! Imagini dezolante din căminele din București

FOTO: FACEBOOK

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.