Cătălin Moroșanu, declarație de dragoste emoționantă pentru soția sa: „Nu aveam să îți ofer nimic” | Româneşti, Vedete

0

Cătălin Moroșanu, în vârstă de 34 de ani, sărbătorește astăzi 17 ani de relație cu soția lui, Georgiana, și cu această ocazie sportivul i-a transmis un mesaj în mediul online prin care-și exprimă nu doar sentimentele, ci și respectul și admirația pe care le are vizavi de femeia care i-a fost alături și la bine și la greu:

Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou. Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile.

Catalin Morosanu si sotia lui

Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, – a scris Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.