Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit. Care au fost motivele | Româneşti, Vedete

0

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu, îndrăgita prezentatoare TV de la Kanal D, păreau că se înțeleg de minune și sunt făcuți unul pentru altul, însă situația a degenerat în ultima perioadă: „Acum mă concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate, mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viață. Întâlnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu și Cătălin (n.r. Cazacu) ne-am despărtit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu esti compatibil cu persoana langa care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni ăi colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, – a mărturisit Ilinca pentru Wowbiz.

Cătălin Cazacu, la rândul său, are doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere de viață, Ilinca Obădescu: „E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important în existența mea, dacă mergem pe drumuri diferite nu înseamnă că nu rămânem prieteni”, – a declarat Cătălin Cazacu pentru sursa citată.

Cătălin Cazacu este un adevărat cuceritor și spunem asta având în vedere viața sentimentală tumultoasă pe care a avut-o. Prezentatorul TV ar fi avut o idilă cu Brigitte Sfăt, chiar în timpul căsniciei cu Ilie Năstase, dar și cu Anna Roman, iar zvonurile l-au clasificat la un moment dat ca trăind o

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.