Cătălin Botezatu își dorea să fie actor când era copil

0

Cătălin Botezatu își dorea pe când era la început de drum să devină actor. Pașii l-au purtat însă pe alte drumuri, iar în prezent este mulțumit cu alegerea făcută.

‘Îmi plăcea să fiu actor, visam la cai verzi pe pereți. Am furat meseria de manechin, apoi de designer, m-am autoeducat. Am jucat în filme aproape trei ani, dar m-am lăsat. Ceea ce fac eu e mai bănos, îmi aduce numai satisfacții. Moda este amanta perfectă care nu te înșeală niciodată’, a declarat acesta pentru Libertatea.

Designerul nu are motive să se plângă. A petrecut cea mai mare parte a anului prin deplasări peste hotare, cu diverse joburi. De data aceasta, el va pleca din nou, dar doar pentru a se relaxa. El se va îmbarca pe un vas de croazieră cu destinația Caraibe, acolo unde și-a propus doar să se distreze și să stea la plajă.

‘La sfârșit de an mă voi îmbarca pe cel mai mare vas de croazieră, alături de alți 15 de prieteni de-ai mei, care vin din toata colțurile lumii’, a adăugat acesta.

Îi plac mesele somptuoase

Cătălin Botezatu nu a ascuns nici faptul că-i place să se ocupe și de designul unei…mese, pe care o aranjează cu diverse aranjamente produse chiar de el.

‘Îmi plac astfel de mese somptuoase, cu bogăție, care te duc cu gândul la cornul abundenței. Le fac ori de câte ori sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.