Cât de mult s-a schimbat Jonathan Lipnicki, actorul din filmul Jerry Maguire

0

Actorul Jonathan Lipnicki, cunoscut pentru rolul din filmul Jerry Maguire, în vârstă de 29 de ani, s-a schimbat foarte mult pe parcursul anilor. El avea doar șase ani atunci când a interpretat rolul Ray Bord.

El a avut ocazia de a juca în film alături de celebrul actor Tom Cruise și a avut destul de multe lucruri de învățat de la el. Printre aceste lucruri se numără faptul că el a învățat cum să gestioneze celebritatea de care avea parte de la o vârstă fragedă.

Inițial, producătorii filmului Jerry Maguire aveau pe lista lor un alt actor pentru rolul lui Ray, însă și-au dat seama că acesta nu e potrivit pentru rol. Așa că producătorii s-au gândit la el și l-au sunat pe agentul lui. Jonathan a fost extrem de apreciat și interpretarea sa a fost recunoscută drept una dintre cele mai memorabile ale unui copil din ultimele două decenii. El chiar a declarat că s-a înțeles foarte bine cu toți actorii și încă din prima clipă a simțit o chimie cu ei. „M-am înțeles de minute cu Renee și Tom. Ei m-au primit cu brațele deschise. Nu a trebuit să forțăm nimic, totul a venit natural”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.