Care sunt planurile Lidiei Buble cu Răzvan Simion. De ce nu își dorește artista să se căsătorească?

0

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de mai mult de cinci ani, însă cei doi par să nu aibă gânduri serioase de căsătorie. În plus, Lidiei i se pune adesea întrebarea de ce nu a decis să facă pasul cel mare, însă afirmă că nu simte că este pregătită pentru această etapă.

În timpul unui interviu pentru Libertatea, vedeta a dezvăluit că îi plac foarte mult copiii, însă nu își dorește să aibă unul înainte de a se căsători.

”Sinceră să fiu, acum, dacă ar veni cu inelul, nu cred că m-aş mărita. Nu pentru că nu ţin la persoana de lângă mine, dar, cumva, îmi e şi teamă de pasul ăsta, mă simt efectiv copil. Nu simt că este pentru mine, dar nu se ştie niciodată… Aşa spun acum, dar când o să fiu pusă în faţa faptului împlinit, nu ştiu ce o să fac”, a povestit Lidia, care a declarat, de asemenea, că ar fi în stare să ceară un bărbat de soţ.

Cât despre planurile despre a face un copil, cântăreața susține că e mai tradițională și vrea ca mai întâi să se căsătorească și abia apoi să facă un copil:

„Încă nu simt că trebuie să fac pasul ăsta. De obicei, nu-mi planific lucrurile, îmi place să se întâmple totul natural, când o vrea Dumnezeu să mă binecuvânteze cu copii, sunt bineveniţi. Dar sunt mai de modă veche eu,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.