Care mai este relația dintre Justin Timberlake și Jessica Biel, după ce actorul a fost văzut cu o altă femeie

0

Justin Timberlake a fost fotografiat la sfârșitul lunii noiembrie fără verighetă și ținându-se de mână cu colega sa de platou din filmul Palmer, Alisha Wainwright.

La momentul respectiv, o sursă apropiată a declarat pentru E! News faptul că între ei doi nu s-a întâmplat nimic mai mult. Cu toate acestea, Justin Timberlake a ținut să lămurească lucrurile prin intermediul unui mesaj pe contul de Instagram. Justin a menționat că s-a întâmplat asta din cauza consumului de alcool și că regretă comportamentul pe care l-a avut. 

„Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc. Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.