Care-i treaba cu TikTok? – Elle.ro

0

Avem la îndemână o multitudine de platforme care să ne ușureze viața, de la aplicații de dating precum Tinder, până la aplicații și platforme de genul female technology, prin care noi, femeile, ne putem monitoriza din confortul casei noastre starea de sănătate, dar și să avem acces la consultații online.

Cu toate că avem acces la o selecție cuprinzătoare de platforme de socializare, tendința actuală este de a ne îndrepta către un conținut care să ne fie la îndemână, extrem de facil și ușor de înțeles. Dacă aplicații precum Facebook și Snapchat par să nu mai fie atât de cool și Instagram este aplicația pe care ne petrecem o bună bucată din timp, o nouă platformă pare să fie cea care a reușit să atragă milioane de tineri, și anume TikTok. Dacă nu ai auzit până acum de această aplicație sau încă nu știi dacă să ți-o instalezi sau nu, află în continuare de ce este atât de populară.

TikTok este o aplicație cu totul și cu totul diferită față de orice altă platformă de socializare. Sau mai bine spus, pare să fie o împletire perfectă între ceea ce înseamnă video și divertisment. Mai precis, TikTok este o aplicație mobilă prin care oricine care își face cont, își poate crea video-uri de maxim 15 secunde. Ceea ce este interesant este faptul că te poți filma singur și poți adăuga diferite melodii, sunete și filtre pe fundal, ulteori să îți montezi singur video-urile, astfel încât să creezi o poveste, fie ea una și de 15 secunde.

Trebuie să recunosc faptul că atunci când am intrat pentru prima dată pe TikTok eram destul de reticentă, însă cred că sunt și părți bune ale acestei aplicații. Să ne gândim la faptul că este o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.