Care este relația Elenei Băsescu cu fostul soț. Declarația făcută de Bogdan „Syda” Ionescu

0

S-au despărțit, însă Elena Băsescu și fostul ei soț, Bogdan „Syda” Ionescu au rămas în relații cât se poate de bune. Fostul partener de viață al mezinei ex-președintelui Traian Băsescu a făcut declarații în acest sens pentru click.ro.

„Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, a spus Bogdan Ionescu.

„De vreo două luni s-au adunat mai multe și mi-am spus „STOP”. Vreau și caut liniște acum. Tot timpul am nevoie de căldura copiilor mei și a familiei, care mă susține necondiționat”, a adăugat el.

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.