Care este motivul pentru care copiii Sandrei Bullock primesc, de Crăciun, doar „trei cadouri mici”

0

Sandra Bullock: „De ce nu facem ca această sărbătoare să fie pentru alți oameni?”

Actrița a explicat că pentru ea perioada Crăciunului este „exagerată pentru că iau mai multe decât ar trebui, apoi intru în panică pentru că nu am făcut suficient de multe, apoi cumpăr și mai multe, apoi toată lumea exagereaz. Anul acesta ne oprim”, a spus Sandra. „Ne oprim pentru că sunt atât de multe locuri în lume unde oamenii nu au nimic. Și spunem: De ce nu facem ca această sărbătoare să fie despre alți oameni?”

În anul 2015, Sandra Bullock a dezvăluit publicației People care este tradiția în familia ei: „De obicei, mă costumez în Moș Crăciun și mă furișez afară, astfel încât cei mici să-l întrezărească pe Moș Crăciun în întuneric. Însă Louis mereu mă ceartă că eu trebuie să plimb cățelul când restul familiei îl pândește pe Moș Crăciun. Așa că am comandat un costum XL, pentru acest an și voi preda ștacheta cumnatului meu, astfel încât eu să fiu în casă, alături de copil.”

Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock este o actriță și producătoare americană de origine germană. Deși s-a născut în Arlington, Virginia, pe 26 iulie 1964, primii 12 ani de copilărie i-a trăit între Nuremberg, Germania și Washington, învățând pianul de la opt ani, studiind baletul și cântând în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.