Care este adevărul despre zvonurile privind despărțirea cuplului Jessica Biel & Justin Timberlake

0

Începând cu anul trecut, mai exact luna noiembrie, Justin Timberlake și Jessica Biel s-au aflat tot mai mult în atenția presei după ce artistul a fost surprins fără verighetă și ținându-se de mână cu colega sa din Palmer, Alisha Wainwright, la balconul unui bar din New Orleans. 

În urmă cu trei luni, mai multe tabloide spuneau că ei ar fi pe punctul de a se despărți, însă Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a aflat adevărul.

Confom Star Magazine, ei s-ar îndrepta către un divorț cu o miză în valoare de 250 milioane de dolari din cauza infidelității lui Justin Timberlake. Potrivit publicației, Jessica „se simte devastată.” O presupusă sursă apropiată actriței a spus că ea este pregătită să se despartă de Justin. „Nu contează dacă Justin și Alisha nu s-au sărutat, asta tot înseamnă înșelat. Jessica nu îl va ierta”, a declarat sursa.

Aceeași sursă a adăugat și că Justin încearcă din greu să își repare greșeala. „Justin și-a cerut iertare pentru ceea ce a făcut, iar Jessica este forțată să ia o decizie care îi va schimba…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.