Care au fost cele mai căutate nume de copii din anul 2019 

0

Provocarea fiecărei viitoare mame constă în alegerea numelui copilului. Și, cum fiecare femeie își dorește ca numele copilului să fie unul unic, creativ și original, începe o adevărată căutare a celor mai inedite nume.

Iar cum inspirația principală o reprezintă vedetele de la Hollywood, acestea ne demonstrează că nu există limite atunci când vine vorba de numele unui copil. Așa că, iată care este topul celor mai căutate nume de copii din anul 2019:

10. Copilul lui Hoda Kotb

Hope Chaterine este numele copilului jurnalistei Hoda Kobt. Ea a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, într-o perioadă în care se confrunta cu depresia și anxietatea.

9. Copilul lui Amy Schumer

Gene Attell Fischer este numele copilului pe care Amy Schumer și Chris Fischer îl au împreună. Cu toate astea, există și o controversă în spatele acestui nume, existând un joc de cuvinte în spatele acestui nume, mai precis existând zvonuri (mai mult sau mai puțin amuzante) conform cărora nume ar veni de la cuvântul „genital.” Amy nu a vorbit deloc despre acest lucru.

8. Copilul lui Shawn Johnson

Gimnasta Shawn Johnson a pierdut o sarcină și mai mulți dintre urmăritorii ei s-au bucurat când aceasta a anunțat că e însărcinată. Ea a născut în octombrie a anului 2019, fiind primul copil al ei. Fiica ei se numește Drew Hazel East.

7. Copilul lui Andy Cohen

Andy Cohen are un copil adorabil și spunem asta pentru că Benjamin, fiul lui, este extrem de popular pe rețelele de socializare. Andy Cohen a apelat la o mamă surogat pentru a deveni tată.

6. Copilul lui Trey Songz

Cântărețul Trey Songz a dezvăluit anul acesta faptul că este tată de băiat. Fiul său, Noah, a devenit rapid faimos…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.