Cara Delevingne vorbește despre începutul relației cu Ashley Benson

0

Cara Delevingne spune că legătura dintre ea și iubita ei, Ashley Benson, s-a format în mod natural, întrucât niciuna nu căuta în acel moment o relație, însă lucrurile s-au desfășurat foarte natural între ele. Cara a vorbit recent despre sexualitatea sa, precizând că a petrecut mulți ani negându-și atracția pentru femei pentru că „nu a vrut să se simtă diferită, chiar dacă de la o vârstă fragedă simțea că nu se integrează”.

Acum, modelul este mândră de îmbrățișarea propriei sexualități. „Nu vorbesc doar despre sex pentru sex. Vorbesc despre experiență, fie că este abuz sau confuzie, pozitiv sau negativ. Am fost introdusă în acest subiect la 14 ani. Mama a decis să-mi spună că Tatăl Crăciun nu este real. Iar în acea conversație, a spus: Chiar așa, hai să vorbim despre păsări și albine (expresie care se referă la discuția despre reproducere). Iar eu mă gândeam că momentul pe care l-a ales este groaznic”, povestește Cara.

Cara Delevigne a fost prezentă la TrevorLIVE Gala, în cadrul căreia a ținut un discurs emoționant și i-a mulțumit unei persoane speciale care a învățat-o să se iubească pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.