Cara Delevingne, cadou neașteptat cu ocazia aniversării iubitei sale, Ashley Benson

0

Recent, Ashley Benson a împlinit 30 de ani, iar iubita ei, Cara Delevingne, i-a făcut un cadou la care cu siguranță nu s-ar fi așteptat, și anume o excursie în Maroc.

„Am fost surprinsă cu ocazia aniversării mele. Marocul a fost întotdeauna un loc pe care mi-am dorit să îl vizitez. M-am confruntat cu mai multe frici și am trăit noi aventuri alături de cea mai bună prietenă a mea. Nu aș fi putut să cer mai mult. Te iubesc @caradelevingne. Îți mulțumesc pentru cea mai frumoasă aniversare de până acum”, a spus Ashley, vizibil emoționată și fericită de cadoul de la partenera sa.

În urmă cu câteva zile, Cara Delevingne i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale pe contul său de Instagram, alături de mai multe imagini cu ea. „La mulți ani @ashleybenson! Există atât de multe lucruri pe care le-aș spune, dar ce iubesc și apreciez cel mai mult la noi este faptul că nu trebuie să o fac, deoarece tu știi deja, iar asta este tot ce contează. Suntem noi două și asta îmi place cel mai mult. Ești locul meu de siguranță. Mă lași să mă prostesc, să mă distrez, mă lași liberă,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.