Cabral a explicat motivul pentru care nu îi arată chipul fiicei lui și a Andreei Ibacka pe rețelele de socializare: „Ne dăm interesanţi, amărâţii naibii”

0

Au trecut deja șapte luni de zile de când Cabral împreună cu Andreea Ibacka au devenit părinții unei fetițe, însă până acum, cei doi nu au dorit să îi arate momentan chipul, motiv pentru care foarte mulți curioși de pe internet i-au luat la rost pe rețelele de socializare.

Ei bine, Cabral nu a stat pe gânduri și le-a răspuns internauților după atât de multe comentarii pe care le-au primit pe rețelele de socializare, și a dorit să le explice de ce nu le arată fața fetiței lor.

”Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm şi ei copila, pentru că ne e ruşine cu ea Altă cucoană, deşteaptă tare şi ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă aşteptăm să ne îmbogăţească vreo revistă care să-şi dorească să publice poza cu asta mică.

O alta ne spunea înţepată că până şi Prinţul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până şi Prinţului, huo! Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care şi-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă.

Nu suntem şi nici nu vom fi vreodată miezul şăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neştiinţă. Nu ne-a interesat şi nici nu ne interesează să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.