BRomania, gata să mai producă un film, după succesul imens al comediei „Miami Bici”

0

După ce a avut un succes imens în România cu „Miami Bici”, Matei Dima, alias BRomania, alături de Micutzu și Alex Coteț, se pregătesc de un nou film: „Teambuilding”.

Matei Dima s-ar putea denumi un om creativ, chiar și pe timp de izolare. Acesta a început deja să lucreze la un nou film. Vorbim așadar despre lungmetrajul „Teambuilding”, la care lucrează alături de Micutzu și Alex Coteț, o comedie despre viața de șef și angajat, despre problemele din orice firmă, mici sau mai mari, de la noi din țară.

După succesul pe care l-a avut cu producția „Miami Bici”, care a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe și care din 1 aprilie a intrat și în grila Netflix, Matei este gata pentru un alt gen de comedie.

„Teambulding este adaptarea unui gen de comedie cu care m-am identificat în filmele americane fix în perioada când îmi formam simțul umorului’, spune el.

„Este un pas riscant, dar necesar pentru dezvoltarea pieței românești. Tot ce știu acum este că îmi place foarte mult povestea și că sunt foarte entuziasmat să petrec următoarele luni lucrând cu doi dintre oamenii care mă fac să râd cel mai tare în viața reală. Sperăm să facem același lucru și în viața imaginată de noi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.