BRomania, declarații despre împlinirea visului său

0

BRomania este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industria de divertisment online, însă dincolo de clipurile amuzante, Matei Dima și-a dorit dintotdeauna să fie regizor.

Acesta a studiat la o facultate de teatru din Los Angeles și apoi a revenit în România, unde a adus pentru prima dată conceptul de entertainment în online. După succesul pe care l-a avut cu serialul L-a Seral, BRomania pregătește două producții cinematografice, îndeplindu-și astfel visul.

Debutul regizoral al lui Matei, filmul de comedie „5 GANG, un altfel de Crăciun”, va avea premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie, fiind un vis devenit realitate, în care a crezut și pentru care a muncit constant: „Îmi doream de mic să fac asta, de când am văzut primele filme cu Van Damme sau primele filme cu Chuck Norris. Nu am avut alt vis, mereu am zis că vreau să fac entertainment.”

„Mi-am dorit dintotdeauna să fac un film. În timp ce eram pe platoul din Statele Unite pentru filmul „Miami Beach”, alături de Codin Maticiuc, mi-a venit ideea pentru filmul „5GANG: Un Altfel De Crăciun’. M-am întors în țară și am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.