Brigitte Năstase a-nvățat gătească în pușcărie.A gătit la popotă

0

Brigitte a intrat în „Fermă” cu un singur gând: să le demonstreze tuturor cât este de puternică și că muncește din greu, fără să aștepte de la cineva ceva în schimb. Fosta nevastă a tenismenului Ilie Năstase le-a povestit celorlalți concurenți de la emisiunea PRO TV despre perioada petrecută în penitenciar după moartea primului ei soț, un an și jumătate de detenție pentru tâlhărie și lipsire de libertate.

Ea a dezvăluit că acolo a învățat să facă mâncare, în popota închisorii, unde gătea de la 5 dimineața până seara, pentru cei peste 100 de angajați care păzeau penitenciarul. Pentru că a gătit cam de toate, Brigitte le-a promis celorlalți concurenți că va face față și în bucătăria de la „Ferma” și că nu-i va lăsa să flămânzească: „Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică”.

Brigitte Năstase a-nvățat gătească în pușcărie

Cafeaua de dimineață va fi o problemă

 Cum bine se știe, din edițiile anterioare ale reality-show-ului, concurenții de la „Ferma” nu sunt la pension, așa că le vor lipsi extrem de multe lucruri, fără de care acasă nu ar putea trăi. În cazul Brigittei, care se declară dependentă de cafeaua de dimineață, lipsa cafelei va fi o problemă, pentru că fără ea își intră…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.